Uw onderneming, uw klanten en uw werknemers extra beschermen?

 Getroffen door corona? 

Desinfectie nodig?
Uw onderneming, uw klanten en uw werknemers extra beschermen?
Versterken van uw maatregelen? 
Wilt u een veilige en een gezonde werkomgeving creëren? 

Geen zorgen wij staan klaar om u te ondersteunen. Aarzel niet om ons te contacteren voor een professionele desinfectie.  Om besmettingsgevaar en risico’s te vermijden doen we aan oppervlaktedesinfectie. Virussen komen vaak voor in sanitaire plekken, fabrieken, winkels, kantoren, opleidingsruimtes, publieke transport, publieke ruimten en handcontactpunten. Na de desinfectie ontvangt de klant van ons een certificaat als bewijs van desinfectie. Wij creëren een slimme, veilige, gezonde en een milieuvriendelijke werkomgeving aan de hand van advies en een professionele aanpak. Onze aanpak is steeds aangepast aan de nieuwste innovaties en technologieën. Onze advies en uitvoering is voor een aanvaardbare prijs. Ook realistische doelstellingen die specifiek voor de klant relevant zijn. Een veilige en propere werkplaats, is een efficiënte werkplaats!
Flyer_Star_Solutions.jpg


Heeft u vragen  of interesse in onze dienstverlening? U kunt dan ons contacteren per telefoon 0473 48 48 94 of per mail: info@starsolutions-service.be

Het is ook mogelijk om onze website vrij te bezoeken en daarbij informatie te raadplegen over onze organisatie, projecten en diensten, zonder dat u daarvoor persoonlijke gegevens hoeft te verstrekken.

Met vriendelijke groeten..

Een propere werkplaats zorgt voor het welzijn van iedereen!

TEAM STAR SOLUTIONS

Frans Van Ryhovelaan 95, 9000 Gent

 

0473 48 48 94

 

info@starsolutions-service.be

 

BE 0750 516 615






Reacties